Welkom

 

 

Welkom op de website van RKBS Christoffel. U kunt op onze website ontdekken wat de Christoffel u te bieden heeft.
De schoolgids zal u daarbij helpen, maar neemt u ook gerust een kijkje op de groepspagina’s van de verschillende groepen!
Wilt u meer weten over de Christoffel of een kennismakingsgesprek plannen, neemt u dan contact op met:
070 – 319 14 70 of stuur een mail naar directie@christoffel.nl

 

 

Beste ouders,

sinds oktober 2014 zijn we op De Christoffel bezig met een innovatief project: het Samsung Smart Education Hub-programma. Dit programma berust op drie pijlers:
1-Smart Teachers (intensieve innovatietrainingen voor leraren);
2-Smart Classrooms (de inrichting van scholen met digitale leermiddelen en devices);
3-Smart Sharing (een online platform om informatie te delen).
Na het opstellen van een visie en duidelijke doelstellingen zijn we aan de slag gegaan. En....we mogen trots zijn op de resultaten dus dusver. Diverse stichtingen en scholen komen bij ons kijken hoe we onze ideeën hebben vormgegeven.
Afgelopen maandag was er een delegatie op bezoek met o.a. Michel Rog (Tweede Kamerlid van het CDA), medewerkers van Samsung en Innofun, om te kijken hoe wij op school werken. Na diverse presentaties (o.a. van onze directie: juffrouw Chantal en juffrouw Mirjam) kon men gaan kijken in de cube en in de klassen. De leerlingen en leerkrachten van de groepen 7 en 8 lieten zien welke kennis en vaardigheden ze tijdens het project hebben opgedaan. Ze hebben indruk gemaakt en daar zijn we natuurlijk trots op!
Van het werken in de cube is een filmpje gemaakt en dat willen we natuurlijk met u delen. Klik op de foto om het filmpje te zien.


 


 

 

 

 

counter customizable free hit